savršeno

Kim Kardašijan može da crveni pred njom: Džesika Alba zna kako nositi KOŽNU SUKNJU kao komad od milion dolara

0

Možda je najpoznatija rijaliti zvezda nekrunisana kraljica kožne odeće, ali mogla bi da usvoji poneku lekciju od lepe glumice

foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Profimedia
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Profimedia

Kožna odeća je apsolutni hit proteklih sezona i vratila se uz pravi bum! Nju nose najpoznatije dame na svim meridijanima, a jednako su popularne kožne suknje, haljine, pantalone...


Rijaliti zvezda Kim Kardašijan podigla je kožne komade na viši nivo, pa se neretko pojavljuje od glave do pete odevena u monohromatske kombinacije od kože, a posebno rado nosi braon odeću. Međutim, ako nas pitate, Džesika Alba je umešnija u tome!

 

Proslavljena glumnica uhvaćena je danas u Njujorku dok je završavala poslovne obaveze, a paparaci su je snimili u vrlo šik kombinaciji koju je ponela s lakoćom.


Džesika se pojavila u predivnoj kožnoj suknji braon boje, a opredelila se za midi model ravnog kroja i dubokog struka, koji naglašava figuru zahvaljujući pripijenom pojasu. Elegantan poslovni komad sa džepovima glumica je kombinovala jednako efikasno — upotpunila je svoje izdanje zatvorenim sandalama sa štiklama i torbicom identične nijanse, ali je za gornji deo odeće rešila da bude maštovitija!

 

1 / 7 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Profimedia

 

Džesika je, naime, ponela halter top, bluzu bez rukava koja se vezuje iza vrata, i to dvobojni model sa spojem teget i boje šampanjca, čime je učinila da ipak ona bude statement komad ove kombinacije!

 

1 / 3 Foto: Instagram


Glumica je tako pokazala da odeća od kože može da bude samo dobra potpora stajlingu, umesto da se njen potencijal iskoristi tako da stajling deluje jednolično i dosadno.

 

 

makonda-tracker