inspiracija

Večno je trendi i savršena za svaki dan: Lindzi Von je pronašla NAJBOLJU haljinu za kombinovanje s patikama

0

Ako vam treba udoban komad za svaki dan koji ćete moći da nosite i ovog i svakog narednog proleća, ideja Lindzi Von mogla bi da vam se dopadne

foto: Instagram
foto: Instagram

Proslavljena skijašica Lindzi Von prisustvovala je nedavno trci Formule 1 u Majamiju, gde je pozdravila belgijskog vozača Maksa Verstapena.


Lindzi se pohvalila fotografijom za koju je pozirala s njim, a tom prilikom pokazala je jednu od najlepših i najjednostavnijih street style haljinica koje smo videli ove sezone.

 

Proslavljena sportistkinja opredelila se za military look, odnosno mini-haljinu u kargo stilu, bez rukava i s efektnim velikim džepovima kvadratnog oblika. Skijašica je struk naglasila uz pomoć pojasa s prepoznatljivim monogramom italijanske modne kuće Gucci, a ovu jednostavnu haljinicu za svaki dan odlikuju i kratka kragna i rajsferšlus zlatne boje.

 


Nekadašnja olimpijka kombinovala je ovaj trendi komad s belim patikama pomenutog brenda, koji krase zelene i crvene prugice po kojima je Gucci poznat.

 


S obzirom na zlatne detalje, Lindzi je ponela i zlatni ručni sat i lančić, a ovo jednostavno izdanje za svaki dan tokom prolećne i letnje sezone zaokružila je frizurom koja će dominirati u narednim mesecima — visokim repom s pletenicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Bull (@redbull)

 

 

makonda-tracker