pogledajte

Proleće u najtraženijim bojama – ovo su najlepše cipele sezone!

0

Obuća u crnoj boji uvek izgleda lepo, ali ovo proleće ipak inspiriše nošenje jarkih, stejtment boja, a nijanse zelene, ciklama i svetloljubičaste toliko su neodoljive da su već sada postale pravi modni imperativ ove sezone.

foto: Promo
foto: Promo

 

 

Za sve smo izdvojili najlepše modele obuće u trendi bojama koje se s lakoćom kombinuju uz postojeće artikle u ormaru.

 

Vladarica modnih pisti

 

Deichmann obuća
foto: Promo

Zelena je verovatno najtraženija boja u ovoj sezoni. Brojne modne kuće preplavile su tržište stejtment komadima u bogatoj, smaragdno zelenoj boji, a tu su i modni dodaci kao i lepršave, romantične haljine u pastelnim nijansama zelene. Odaberete li za ovo proleće neke od cipela u zelenoj boji koje smo za vas pronašli u Deichmannu, sigurno nećete da pogrešite. U Deichmannu ćete tako pronaći patike u nijansama mente, žalfije i tamnijim, maslinastim bojama, a tu su i natikače koje znače nenadmašnu udobnost, ali donose i zanimljivu, metalik notu vašem ležernom outfitu. Proleće ove godine ne možemo da zamislimo bez salonki otvorene pete koje u Deichmannu možete pronaći u celom spektru neodoljivih boja.

 

Najmoćnija roze

 

Deichmann obuća
foto: Promo

Ženstvena, zavodljiva, ali i pomalo zaigrana – boja ciklame u svim svojim nijansama osvaja već na prvi pogled. Zašto svoj ormar ovog proleća ne osvežite nekima od cipela u ovoj hit nijansi, i tako svakodnevni styling učinite zanimljivim i beskrajno ženstvenim? Deichmann je spremno dočekao sve ljubiteljice cipela koje su u sezoni proleće/leto u potrazi za ovom trendy bojom, pa ćete u asortimanu da pronađete takozvane sling back cipele, natikače, kao i najudobnije patike vrhunskih svetskih brendova.

 

Nežna lila

 

Deichmann obuća
foto: Promo

Nisu samo jarke boje osvojile sezonu – za one koji traže nešto nežniji način da u svoj ormar unesu malo boje tu je veliki izbor modnih dodataka u pastelnoj, lila boji. Nas artikli u ovim nijansama asociraju na provansalska polja lavande i teško da možemo zamisliti romantičniju boju za proleće i leto pred nama. Osim sling back cipela koje već obožavamo, otkrili smo i brojne sportske patike i baletanke u lila nijansama, a ove platnene patike upravo su savršena kombinacija ležernosti i ženstvenosti. U Deichmannu ćete u ovoj trendy boji da pronađete i velik izbor torbica lila boje s kojima ćete zaokružiti svaki svoj styling.

 

Neka ovog proleća modni dodaci u trendy bojama budu vaš stejtment komad. Istaknite se i uživajte u proleću prepunom boja uz ponudu cipela u Deichmannu!

 

makonda-tracker