da li vam se dopada?

Nije sako, nije šorts, nego... Jelena Gavrilović u neobičnoj kombinaciji u kojoj svaka žena izgleda ZAVODLJIVO

0

Glumica je odabrala da obuče vrlo interesantan komad zbog kojeg zastaje dah. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Jelena Gavrilović podelila je na svom Instagram profilu fotografije sa jednog snimanja, ali njena kombinacija posebno je bila upečatljiva svima. 

 

 

Naime, ona se odlučila za, naizgled, crni sako, ali kada se detaljnije analizira njena kombinacija ona je nosila tamni kombinezon koji je podsećao na već pomenuti komad. 

 

Glumica je obukla vrlo interesantan komad koji se ne može tako često videti na nekim devojkama na javnoj sceni, ali je glumica odlučila da bude drugačija i ponese zanimljivu kombinaciju. 

 

 

Gavrilovićeva je blistala u zanimljivom kombinezonu koji je imao manji rever, ali zato ima naglašene naramenice koji su zaokužile njen izgled. 

 

Takođe je odabrala da ga ustruči sa tanjim kaišom koji je imao zlatne detalje. Uz sve oko je ukombinovala i zemljane senke, a zalizala je i kosu i tako upotpunila celi autfit. 

 

Kada radiš sa ljudima koje voliš, onda ti posao dođe kao ekskurzija— napisala je ona jer je na jednoj od fotografija bila i Marija Kilibarda. 

 

Zanimljivo je i to da se obuća nije videla na njenim fotografijama, ali su se nazirale crne čizme. Takođe, njene komade potpisuje jedan poznati lanac prodavnica garderobe. 

 

 

makonda-tracker