PRELEPA JE

Očarala HALJINOM sa dubokim izrezom: Melina Džinović BLISTA u kombinaciji sa SREBRNIM DETALJIMA

1

Melina Džinović važi za ženu koja neguje sveden, ali uvek moderan i trendi stil.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga poznatog pevača Harisa Džinovića  prisustvovala je jednom događaju u Beogradu. Za tu priliku se odlučila za zanosnu dugu belu haljinu sa neobičnim izrezom preko grudi.

 

Ovakav smeli odevni komad ne može da ponese svaka žena. Ipak, Melina je poznata kao žena koja ima veoma istančan ukus i oko za modu.

 

 

Bela haljina je ovog puta reklo bi se bila pravi pogodak, jer je istakla prirodnu lepotu ove poznate modne dizajnerke i u prvi plan istakla njen ten. Srebrni okovratnik savršeno je upotpunio čitavu odevnu kobinaciju i istakao njeno lepo lice.

 

Melina Džinović
Melina Džinovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Melina je uz ovu prelepu belu haljinu ponela i beli sako, crvenu torbu i bele cipele na visoku štiklu.

 

Torbica
Torbicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pojedini modni kritičari za Melinu kažu da je kraljica stila i da svojim oblačenjem dokazuje da je nekada više manje. Svedenost, jednostavnost i kvalitet su tajne njenog savršenog izgleda.

 

Melina i Haris Džinović
Melina i Haris Džinovićfoto: Nemanja Nikolić

 

Da podsetimo, Melina i Haris Džinović već nekoliko godina uživaju u ljubavi i u skladnom braku. Ono šta je veoma interesantno jeste da razlika u godinama, pošto je pevač od kreatotke stariji tri decenije. U vezi sa ovim, Melinini roditelji su bili protiv njihove ljubavi.

 

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris.

 

Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

 

Ipak, poznati par je uspeo da se izbori sa svim nedaćama i sada uživa u skladnom braku i ljubavi.

 

 

makonda-tracker