da li vam se dopada?

Tamno, sofisticirano i DAMSKI: Šik stajling Marije Kilibarde u kojem se svaka žena oseća komforno i zavodljivo

0

Voditeljka je obukla crne komade koje je "razbila" zanimljivim detaljima koji su na pravi način upotpunili njenu kombinaciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda na svom Instagram profilu podelila je fotografije sa snimanja emisije koju vodi, ali su svi bili oduševljeni njenim stajlingom. 

 

 

Naime, ona je odlučila da ispred kamera stane u tamnoj kombinaciji koja je istakla svu sofisticiranost i ženstvenost koju voditeljka sa sobom nosi. Ona je izabrala crne doboke i široke pantalone koji su isticale njen struk. Stavila je i kaiš koji je dodatno istakao njenu vitku figuru. 

 

Uz sve ovo odlučila je da obuče i crnu bluzu sa širokim izrezom, međutim to nije sve. Ona je svoj dekolte ukrasila sa dve ogrlice koje su dale novu nijansu njenom crnom autfitu. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored toga izabrala je i zlatnu karukvicu koja se odlično uklopila uz ogrlice i kaiš. Naravno, jedan detalj na Kilibardi je takođe bio primetan, a to je njena duga i zdrava tamna kosa koja je njen zaštitini znak. 

 

Da ne bi sve bilo u crnoj boji, voditeljka je dodala i jedan svetao komad koji je zbog boje skretao pogled na sebe, a to su njene bež cipele koje su se odlično uklopile uz sve. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

makonda-tracker