(ne baš) gola!

Haljina od koje su svi OKRETALI GLAVU! Najluđe izdanje koje smo videli na nekoj poznatoj ličnosti ove godine

0

Na prvi pogled — šok, na drugi — samo trunčicu manji.

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumica Bela Torn (24) definitivno nije tipična Diznijeva zvezdica — čim je zakoračila u svet punoletnih, ona je drastično promenila stil, okušala se kao rediteljka pornografije, a ima i profil na kontroveznom OnlyFans-u.

 

Zato je ona neko od koga nije preterano iznenađujuće kada odabere ovako smelo izdanje, ali je ipak uspela da ostavi sve bez reči.

 

Bela je, naime, prisustvovala specijalnoj projekciji filma Morbius u Los Anđelesu, a za ovu priliku odabrala je toaletu s potpisom kreatora Serđa Kastana Pene. I to ne bilo kakvu!


Glumica se pojavila u haljini pripijenoj uz telo, jednostavnog kroja i midi dužine, koja na prvi pogled izgleda poluprovidno.

 

 

Napravljena od crno-crvene tkanine, ova toaleta ukrašena je optičkom varkom, odnosno ima print obnaženog ženskog tela, i spreda i otpozadi, sve do sitnih detalja poput bradavica, pupka i tetovaže na dnu leđa.


Bela je uz ovu neobičnu haljinu ponela tamnocrvene salonke, nekoliko masivnih prstenova i skupoceni ručni sat.

 


Inače, na crvenom tepihu joj je društvo pravila sestra Dani, koja je za ovu priliku odabrala jednako upečatljiv stajling: kožnu mini-suknju i kožni prslučić koji malo šta ostavlja mašti, kao i efektne kombat čizme s platformama.
 

 

makonda-tracker