ŠTA VI MISLITE?

Ili im se divite ili ih prezirete: Čizme Jelene Rozge podelile Instagram, a za sve je kriva — MIKROŠTIKLA

0

Jelena Rozga nas uvek prijatno iznenadi svojim izgledom, a poznato je da je aktivna na Instagramu gde objavljuje različite fotografije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Rozga pored lepog glasa, očarava nas svojim stilom. Ona je sinonim za sofisticiranost i eleganciju i uvek ima upečatljive odevne predmete.


Jelena ne krije da je kvalitetna obuća njena strast i da ne žali novac kada je to u pitanju. Ona redovno svojim fotografijama zadaje modne zadatke trendseterkama, a ovog puta glavna tema su njene čizme.

 

Rozga je pozirala u opuštenoj večernjoj varijanti, ponela je uske farmerke, belu bluzu i oversized sako.


Pevačicine čizme su u centru pažnje upravo zbog svog specifičnog izgleda. Za ovim modelom vlada velika pomama već dve godine unazad, nekima se sviđa, nekima ne, ali nesumnjivo je da je Jelena Rozga uspela to da iznese na pravi način.


Radi se o crnim lakovanim čizmama do kolena, od kroko kože, sa minijaturnom štiklom. Čizme su brenda Totême i koštaju čak 940 dolara! Ono što izaziva polemiku jeste štikla od dva do pet centimetara, koju mnogi smatraju ružnom i nepraktičnom.


Mišljenja o ovom stajlingu su podeljena, upravo zbog toga što neki smatraju da ovako mala štikla kvari izgled i skraćuje figuru, ali i pored negativnih komentara, Jelena Rozga je dosledna svom stilu i uvek nam pokaže kako možemo istovremeno biti moderne, izazovne i elegantne.

 


 

makonda-tracker