da li vam se dopada?

Tamna ŠLJOKIČAVA haljina skrojena za nju: Tanja Savić ZABLISTALA u kombinaciji koja ostavlja bez daha

18

Pevačica je odabrala zanimljiv komad garderobe koji je ona hrabro iznela i pokazala kako se izgleda u isto vreme seksepilno i sofisticirano.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom prestoničkoj kafani i tom prilikom odlučila se za jednu zanimljivu odevnu kombinaciju koja je sve poglede skretala ka bini, odnosno ka njoj. 

 

 

Ona je odabrala da obuče šljokičavu haljinu kojoj je dodala nekoliko detalja kako bi upotpunili njen izgled. Najpre, dužina haljine koja je bila do iznad kolena je njenom izgledu za nastup dala dovoljno atraktivnosti, ali i sofisticiranosti koju je Tanja uspela smelo da iznese. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Zanimljivo je da je haljina dizajnirana tako da ima veći dekolte koji je Savićeva smelo istakla, s obzirom na to da nije imala nikakav nakit oko vrata. Vrlo interesantan detalj bio je i izrez koji je deli njen gornji deo haljine od donjeg dela, pa se činilo da su u pitanju top majica i suknja. 

 

Međutim, šljokičavi materijal od kojeg je haljina napravljena uspeo je da sve poglede skrene ka pevačici jer su se svetla prelivala na njoj. 

 

 

Uz sve ovo obukla je i crne mrežaste čarape koje su tu da prekriju sve nesavršenosti i kao višnjica na torti bile u njene crne sandale. Kosu je uvila i šminku prilagodila večernjem izlasku, odnosno u njenom slučaju nastupu. 

 

Kako se vama sviđa kombinacija Tanje Savić?

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker