da li vam se dopada?

Sve zatvoreno, a IZAZOVNO: Tanja Savić u crnom korsetu koji naglašava SEKSEPIL

6

Pevačica je izabrala kombinaciju koja je svima zapala za oko jer je imala posebnu dimenziju, pa je ona izgledala zanosno.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom prestoničkom klubu u centru grada, te je tako svojim glasom i energijom zabavljala publiku. Pre koncerta, družila se sa pripadnicima sedme sile i svima je zapao za oko njen stajling. 

 

 

Ona je u klub najpre ušetala u crnoj kombinaciji koju je upotpunila bež kaputom koji je na rukavima i na donjem rubu imao krzno koje je davalo posebnu dimenziju njenoj kombinaciji. 

 

Međutim, ona je skinula kaput i ostala u crnoj kombinaciji koju je obojila zlatnim detaljima. 

 

 

Veoma zanimljiv je bio gornji deo njenog autfita koji je bio sastavljen iz tri komada garderobe. Imala je tanku bluzu od tila, zatim je imala crnu majicu na bretele i detalj koji je skrenuo poglede bio je crni korset koji je vizuelno istakao njenu figuru. 

 

Uz sve to ona je iskombinovala i druge crne detalje kao što su uske tamne pantalone koje su joj isticale noge, kao i crne čizme koje su bile kao šlag na tortu. 

 

Uzgred, dodala je nakit koji je osvežio tamne nijanse, te je ponela zlatnu ogrlicu, minđuše i prstenje. 

 

Šminku je prilagodila prilici te je imala nešto jače konture, kao i tamniju senku oko očiju, a kosu je vezala u visoki rep i malo je izlomila. 

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

 

 

makonda-tracker