za svaki dan

Ove boje retko kombinujemo, a efekat je NEVEROVATAN! Autfit kojim je Džejla Ramović ugrozila posao influenserkama

0

Mlada pevačica poznata je po tome što ne ume da napravi modnu grešku, a njen najnoviji stajling jedan je od najefektnijih. Njena mala tajna: smelost u kombinovanju boja!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Džejla Ramović (19) od početka karijere spada u najbolje odevene mlade devojke regionalne scene, a kako vreme prolazi njen stil evoluira i sve je bolji.


U zimskim mesecima, ona je pokazala niz neutralnih odevnih kombinacija kojima dominiraju zemljani tonovi, a demonstrirala je da vrlo umešno spaja aktuelne trendove s klasikom. Najnovija odevna kombinacija koju je Džejla predstavila na Instagramu još jedan je dokaz toga, a mi bismo dodali — i njene modne smelosti.

 

Nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pre nekoliko dana je podelila fotografiju nastalu tokom šetnje Milanom, a Džejla je pozirala u upečatljivom spoju džempera i mini-suknje.

 

Pevačica je odabrala ratku suknju na preklop, i to u efektnoj pink nijansi. Ona izgleda odlično u kombinaciji sa zatvorenim sandalama iste boje, modelu s visokim i tankim štiklama i kaišićima koji se vezuju oko članka, a sve dodatno naglašava njene besprekorno izvajane noge.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Međutim, čak ni ovaj autfit možda ne bi bio toliko zanimljiv da Džejla nije svemu dodala poseban "šmek" — zeleni džemper! Pevačica je odabrala nešto širi model s rolka-okovratnikom i upasala ga u suknjicu, a da sve bude još zabavnije i interesantnije ponela je svetloplavu tašnicu.


"Modna ikona", "Premoćna", "Najlepša"... neki su od komentara njenih pratilaca.


Spoj zelene i roze boje obično ne viđamo često, jer se obe karakterišu kao nešto smelije nijanse, ali to je velika greška. One odlično izgledaju zajedno, a u prilog im ide i to što su na suprotnim stranama spektra boja, što znači da odlično pariraju jedna drugoj. Naš savet je da ponesete autfit kompletno u jednoj boji, a da drugu iskotistite za statement komad — baš onako kako je učinila Džejla!

 

 

makonda-tracker