bez greške

NEMA BOLJEG REŠENJA ZA PRELAZNI PERIOD: 3 kaputa Džejle Ramović koji dominiraju ulicama svetskih metropola

0

Mlada pevačica u svakoj prilici je besprekorno odevena, a ove sezone najviše pažnje privukli su njeni kaputi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pobednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda do sad nijednom nije omanula — ni kada je pevanje u pitanju, ali ni kada se radi o njenom odevnom stilu.

 

Lepa Džejla Ramović uglavnom bira jednostavne i jednobojne komade, ali to ne znači da je njen garderober dosadan: naprotiv, on je prepun zanimljivih modela, a mi smo za danas izdvojili njene fenomenalne kapute.

 

 

Pre nekoliko dana, pevačica je podelila fotografiju za koju je pozirala u zanimljivom kamel kaputu, koji doseže nešto ispod kolena. U pitanju je strukirani model s dugmićima crne boje, koji je Džejla odlično kombinovala sa svetlijim pantalonama i patikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

 

Možda još zanimljiviji od ovog bio je model koji je Džejla nosila sredinom oktobra, tokom boravka u Beču. Ona je odabrala vuneni sivi kaput punijih i užih revera, koji krase mali džepovi i koji odlično izgleda kada se nosi raskopčan, pa je dobro rešenje ukoliko ste se opredelili za slojevito oblačenje. U kombinaciji s podvrnutim farmerkama i patika dobija se fenomenalan i urban stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

 

Pobednički komad u konkurenciji Džejlinih kaputa ipak je kratki, strukirani model s karo šarom, koji izgleda fenomenalno u spoju s plitkim čizmama s animal printom i tamnosivim farmerkama, a pevačica nam ga je pokazala na sarajevskim ulicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

 

makonda-tracker