kako vam se čini?

Jedan za šetnju, a drugi vas mami u noćni izlazak: 2 stajlinga Džejle Ramović koje stoje svakoj ženi

0

Pevačica važi za jednu od veoma praćenih mladih zvezda na društevenim mrežama. Mnoge devojčice u njoj vide uzora, te tako kopiraju autfite koje ona ponese. Međutim, njene kombinacije ne poznaju granice, pa tako pristaju svakome.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica i mlada muzička zvezda Džejla Ramović često deli svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojima je ona odlično stilizovana. 

 

Obično su to kombinacije sa merom i ukusom, te tako ne pribegava često provokativnim autfitima. I kada se desi neki kraći komadi oni su pod velom dobrog stila. 

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Na njenom Instagram nalogu poslednje dve fotografije na kojima je podelila svoj autfit odlična su inspiracija za svaku ženu. Tako da ukoliko imate slične komade, ili imate priliku da svoj ormar obogatite sličnim nećete pogrešiti. 

 

Jedna od kombinacija na kojoj dominira bež boja savršen je izbor za šetlju.Tako da vrlo jednostavno možete uklopiti bež i belu i koje se odlično slažu. Jednostavno ne može se desiti da pogrešite jer su ove boje takve da se uz sve uklapaju. 

 

Tako da njene pantalone sa izrezom ispod kojih se vide bele čizme sa "pačijim kljunom" su pre svega osnov za samouveren hod. Tako ćete istaći vaše noge i skrenuti pažnju na njih. Kada kao Džejla dodate belu rolku sa zlatnim decentnim nakitom i vežete kosu u punđu, skrenućete pažnju na vaš trup i lice i tako ćete staviti naglasak na lepotu i vedrinu. 

 

Ništa vam drugo ne preostaje nego da dodate kaput u nijansi sličnoj pantalonama, jer je bež boja jedna od onih koja u kakvom god intenzitetu da se nađe, odnično se kombinuje jedna sa drugom. Dodajte i bež torbicu i spremni ste. 

Međiutim, ako želite da izgledate zanosno kada padne mrak, odnosno kada idete u grad na piće, a ne volite da nosite kratku garderobu, ali težite da ona bude sa ukusom i stilom, Džejlina kombinacija je pravi preimer za to. 

 

Najpre možete da obučete kratku crnu haljinu, a onda nakon toga dodajte preko nje široki sako u maslinastozelenoj nijansi, koji će biti dužine kao haljina. 

 

Dakle, onda vam ništa drugo ne preostaje da obučete crne čarape sa decentnim dezenima, da obujete ravne crne čizme i dodajte zlatni nakit kao i bež torbicu koja se savršeno uklapa uz sve boje. Našminkajte se zemljanim tonovima i pustite kosu. Imaćete autfit koji će zaseniti sve. 

 

 

makonda-tracker