svetska moda

CRNO, elegantno, KRALJEVSKI: BEZVREMENA haljina Naomi Kembel koju SVAKA žena može da ponese

0

U Londonu je održana dodela nagrada Britanske filmske akademije (BAFTA), a organizatori su zamolili da se, iz poštovanja prema ukrajinskom narodu i ratu koji se tamo dešava, poštuje određeni dress code.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brojne svetske zvezde su se okupile na crvenom tepihu povodom svečane 75. dodele BAFTA nagrada, a među njima Naomi Kembel je ostavila najjači utisak.

 

Posebno se izdvojila toaleta Naomi Kembel, koja je prošetala crvenim tepihom u crnoj dugoj haljini brenda Burberry i savršenim kontrastom privukla pažnju i pozitivne komentare.

Najzanimljiviji detalj na haljini su njeni dugački rukavi koji su u talasima i kvadratni izrez. Sve je upotpunila efektnom narukvicom i minđušama, što je bilo dovoljno za savršenu eleganciju i svedenost.

 

1 / 4 Foto: Martin Harris/Profimedia

 

Cela manifestacija je protekla u znaku podrške Ukrajini, a Benedikt Kamberbač, koji je na sakou imao istaknut bedž u bojama ukrajinske zastave, izjavio je: 

 

- Imamo braću i sestre koji trenutno pate. Jako je teško danas biti Evropljanin kad znate šta se dešava na samo dva sata leta od vas. Ovo pogađa sve nas. 

 

Nagradu za najbolji film je odnelo ostvarenje Moć psa, koje imalo čak 11 nominacija, najbolja muška uloga pripala je Vilu Smitu, dok je prvo mesto u kategoriji najbolja glumcica, odnela Džoana Skenlan.

 

 

makonda-tracker