stil za desetku

2 Armanijeve kombinacije — i ne zna se koja je bolja: Kejt Blanšet dokazala zbog čega važi za KRALJICU crvenog tepiha

0

Kejt Blanšet bila je počasna gošća 36. dodele nagrada Goja, a svojim stilom nimalo nije zaostajala za koleginicom Penelope Kruz

foto: EPA-EFE
foto: EPA-EFE

Iako je na 36. dodeli nagrada Goja u Valensiji, u Španiji, glavna zvezda bila Penelope Kruz, za njom nije zaostala ni njena koleginica, kraljica crvenog tepiha Kejt Blanšet!

 

Glumice sa A-liste prisustvovale su ovom važnom događaju, zapravo, španskom ekvivalentu dodele Oskara, a australijsko-američka glumica bila je posebna gošća u Valensiji, dobivši poziv Španske akademije filmske umetnosti i nauke. Oskarovka je briljirala na ovoj prestižnoj dodeli nagrada u svakom smislu, pa osim što je primila Internacionalnu nagradu Goja, nakon čega je održala i govor, ona je potvrdila i zbog čega je neprevaziđen modni znalac.

 

Za 52-godišnju Kejt je stilistkinja Elizabet Stjuart osmislila dve kombinacije, a ne zna se koja je bila efektnija!

 

Za dnevnu varijantu, Kejt je crvenim tepihom prošetala i pozirala u odelu pastelnih nijansi i kariranog dezena, potpuno ga moćno iznevši, a u pitanju je odevni komad koji potpisuje Đorđo Armani. Da njen modni izbor bude još bolji, ona je uz odelo ponela klasične bele patike!

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE, Kai Forsterling

 

Kao što Penelope Kruz nosi Šanel, tako je i Kejt Blanšer vezana za Armani i uvek mu je verna na svim crvenim tepisima Evrope i Amerike. Za večernju varijantu dodele nagrada, kao i za primanje nagrade, glumica je nosila raskošnu haljinu, presvučenu mnoštvom kristala i resica, za zanimljivim dekolteom i kragnom, a u pitanju je bila prava modna magija.

 

 

makonda-tracker