Maslinasti kaput tako izgleda najlepše

Uklopite ove boje i DOMINIRAĆETE na svakom koraku! Tamara Kalinić je otkrila SAVRŠEN prolećni look za svaki dan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Biljana

11-02-2022 13:56h
uklopite boje i onda nema slike. sta li prikazujete kad slike sakrijete?

mlacenje prazne slame

11-02-2022 14:09h
idiotska "profesija" i zaludan svet. Sta ima druga osoba da mi savetuje kako da se oblacim???? Bolje da se bave nekim drustveno korisnim radom nego drndanjem u prazno.

strasno

11-02-2022 14:11h
Tragicno je koliko se medijskog prostora poklanja tiktokerima, jutjuberima, influenserima .... da li iko od njih radi nesto korisno u zivotu??? Sta oni zapravo rade? Kakva je drustvena korist od njih?

Praktican savet

11-02-2022 14:42h
Ovaj vuneni džemper, za koji treba izdvojiti čak 1.600 evra..za svaki dan! I onda sednes i uflekas ga kafom u sekundi....

Seka

13-02-2022 08:34h
@Praktican savet
Kojih 1600 e, eno na Najlonu u NS ima takvih za 100 din koliko hoćeš!Vidim ih ujtru u 05 h sa ogromnim torbama kakao pokupuju sve lepše i očuvanije stvari i onda se slikaju pa se gadjaju sa nekim izmišljenim cenama!

jojo

11-02-2022 17:36h
Gypsy magic.

Djina

11-02-2022 20:43h
Nikako ne znam sta rade te osobe blogerice, influenserice i sl. Influenserica - uticajnica. Na koga utice i s cim? Ne gledam to mislim da sam cula sa daje savete o modi, mozda. I sad ona zna kako da se sminka ili oblaci (i ja sam vrlo dobro znala u svoje vreme), i onda neke praznoglavice ce da je poslusaju, i dok ona ocito gomila novce setkajuci se po Milanu i Parizu, one ce 'lepo nasminkane i obucene' da prosetaju po nekoj palanci od 35 000 stanovnika. E bas su uspele.

Lola

13-02-2022 08:31h
Prvo neka ispegla te botoksom nacigovane usne pa onda predje na garderobu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: