wow!

Podiže i samopouzdanje i raspoloženje! Vatreni autfit lepe pevačice u kom je nemoguće ostati neprimećena

0

Ako niste čuli za tzv. dopaminsko oblačenje, poznata trendseterka će vam svojim primerom pokazati šta je u pitanju i inspirisati vas da i sami pokušate nešto slično

foto: BACKGRID/Profimedia
foto: BACKGRID/Profimedia

Nekadašnja pevačica u grupi Pussycat Dolls i voditeljka londonskog radija Heart FM Ešli Roberts (40) tokom svog života u Engleskoj postala je prava trendseterka! Paparaci je gotovo svakodnevno čekaju ispred radija na kom radi kako bi ovekovečili njen odevne kombinacije, a Ešli nikad ne razočara.


Ona je majstorica spajanja pristupačnih i luksuznih komada, stručnjakinja za boje, neko ko je uvek odeven u vedre i naizgled nespojive nijanse i žena na koju se vredi ugledati kada je moda u pitanju, a najnovija modna varijanta u kojoj se pojavila spada u možda i najefektnije koje je odabrala!

 

Bivša članica grupe Pussycat Dolls još jedna je od poznatih koje je osvojio trend tzv. dopaminskog oblačenja, odnosno biranja odeće koja deluje tako što popravlja raspoloženje i onima koji je nose i onima oko njih. Veruje se da će ovo biti jedan od masovnijih modnih "pokreta" u 2022. godini, a Robertstova je dala svoj doprinos na vrlo zabavan način.


Ešli je, naime, sada viđena u kombinaciji kojom dominira crvena boja i koja je, ponovo, sastavljena od vrlo upečatljivih predmeta.

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com, Profimedia

 

Najupadljiviji deo su, svakako, pantalone ukrašene tie-dye tehnikom, što je trend iz sedamdesetih koji se u poslednje vreme postepeno vraća. Ešli je odabrala model kojim dominiraju crvene, narandžaste i žute nijanse, a on je ravnog kroja i prati nju vitku figuru. U neobične pantalone uvukla je jednostavnu crnu rolku pripijenu uz telo, a preko svega ponela vrlo trendi skarletnocrveni kaput.


Sve je začinila crvenim lakovanima salonkama i Jodie torbicom modne kuće Bottega Veneta, a tu su i, kao i obično mačkaste naočare za sunce.

Robertsova je ovaj zabavni poslovni look upotpunila jednako interesantnom frizurom — punđicom na vrhu glave, uz nekoliko izvučenih pramenčića i duže šiške i zračila je samopouzdanjem i dobrim raspoloženjem. Ko ne bi uz ovakav autfit?

 

 

makonda-tracker