MOŽE I OVAKO!

BAR 50 ODSTO ŽENSTVENIJA, NEIZMERNO ŠIK! Čuvena Popularna trendseterka pokazala najlepši način da nosimo ljubičastu boju

0

Nekadašnja članica grupe Pusiket dols i, odnedavno, voditeljka još jednom je svojim stilom zadala modni zadatak poznatim lepoticama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka odevna kombinacija pevačice, plesačice i voditeljke Ešli Roberts svojevrsna je vest dana, pa izuzetak nije ni girly spoj u kojem je danas viđena u Londonu.


Ona je viđena ispred radija Heart FM u vrlo šik izdanju, sastavljenom od duboke ljubičaste mini-suknje sa džepovima i tankog lila džemperka s grupnim svetloljubičastim tufnama. Ešli je ovaj spoj začinila lila lakovanim salonkama, što je boja za koju se očekuje da dominira ovog leta, i off-white torbom brenda Yves Saint Laurent.


Zahvaljujući tome što je ljubičastu kombinovala sa — ljubičastom, odnosno s njenom drugom nijansom, Robertsova je postigla vrlo nežan i ženstven izgled, posebno zbog činjenice da gornji deo odeće krase detalji slični boji suknje, poseban utisak ostavile su naočare za sunce s tamnoljubičastim staklima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Jednostavno i prelepo!


Ovo, inače, nije prvi put da Ešli na taj način eksperimentiše s bojama, pa je tako prošle godine ponela narandžasto s ružičastom i postigla sjajan efekat.
 

 

makonda-tracker