rešila da progovori

Šokantno priznanje članice Pussycat Dolls: Bile smo primorane da pristajemo na sve, naša muzička grupa bila je samo paravan za prostituciju!

0

Skandali koji vladaju Holivudom poslednjih dana su izgleda postali dobar pokretač za one koji su do sada ćutali o istinama koji tajanstveni šoubiznis sa sobom nosi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon priče o potezima Harvija Vajnstina koji je poslednje tri decenije zlostavljao i na seks primoravao poznate glumice i manekenke, oglasila se i pevačica grupe "Pussycat Dolls" koja je otkrila da su članice tog benda bile samo paravan za prostituciju.

 

Holivud na nogama: Nikol Šerzinger podelila najlepše vesti sa fanovima (FOTO)
 

- Ovo je moja istina. Ja nisam bila članica ženskog benda. Bila sam u krugu prostitucije. Mnogima se činilo da smo mi tu samo da pevamo i budemo popularne, a zapravo je svako ko nas je posedovao, samo profitirao od toga - naglasila je Kaja Džons koja je dugo bila deo postavke ove svetski popularne grupe.

 

Surovo iskrena Nikol Šerzinger: Zato nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo

 

Međutim, tu nije bio kraj ispovesti koju je objavila na Tviteru.

 

- Ako si želeo da budeš deo tima, trebalo je da budeš timski igrač. To znači da treba da spavaš sa svakim sa kojim to od tebe traže - izjavila je članica koja je bend napustila 2005. godine. Ona je otkrila da je u krug prostitucije bila uključena i glavna članica i pevačica benda Nikol Šerzinger.


 

makonda-tracker