šta mislite?

Birajte samo nju ili je pametno kominujte: 5 autfita u kojima dominira crvena nijansa

0

Da li je ova jarka boja vaš izbor ili ste ipak ljubiteljni nekih svedenijih, svakako ne možete ostati imuni kada vidite crvenu na ulici ili na nekoj proslavi. 

foto: Shutterstock/luanateutzi
foto: Shutterstock/luanateutzi

Moda je stalno promenljiva. Novi trendovi dolaze i prolaze i u zavisnosti od sezone određene boje dolaze u trendove u jednoj sezoni, a druge tako odlaze. 

 

Nijansa koja će da bude interesantna ove sezone jeste crvena. 

 

 

Svi komadi koje budete uklapali uz ovu boju pašće u zaborav pred bojom koja odnosi svu slavu jer je veoma upečatljiva. 

 

Dakle, ako budete želeli da zasijate napolju, onda je vreme da se uhvatite za crvene komade i zasenite sve na ulici: 

 

1. Kompletan crveni autfit koji podrazumeva crvenu suknju i crvenu bluzu sa dugim rukavima koji se uklapaju uz crvene čizme je odlilčan izbor za odlazak na neki ručak sa prijateljima, pošto ćete tako iskazati svoj karakter i poslati jasnu poruku tog dana, odnosno da želite da dominirate. Ovakav autfit izbor je i Vikrotije Bekam. 

2. Uzmite široki džemper, na to dodajte duge crvene čizme od prevrnute kože i tako možete se zaštiti od hladnih dana, a ujedno i izdominirati na ulici. Dodajte i torbicu u sličnoj nijansi, izlomite kosu i spremni ste.

3. Tamnija crvena crvene, u koju se uklapaju džemper, kaput i pantalone, s upečatljivim ružem i crnom torbicom je odličan izbor za upečatljivi i pomalo alternativan izgled koji će biti zbog različitosti veoma upečatljiv. 

 

Naredna dva autfita su odličan primer kako se crvena nijansa uklapa sa komadima drugih nijansi: 

 

4. Kada uz crne pantalone uklopite crvenu bluzu i u istoj nijansi salonke dobićete savršen izgled za posao koji ne zahteva strogu formalnost i eleganciju

 

5. Uz farmerice odlično se uklapaju crvene nijanse koje su upečatljive, ako su u toj boji vaš dćemper, cipele i torbica

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker