romantičan komad

Efektniji od klasičnog i tako, tako ŽENSTVEN: Nabavite ovakav SAKO i izgledaćete kao lepotica iz modnog časopisa

0

Sve što je potrebno da bi jednostavan i bezvremenski komad kakav je blejzer izgledao još interesantnije, zabavnije i više trendi jeste da se opredelile za neki netipičan materijal, a modni stručnjaci kažu da za decembar i januar nema boljeg izbora od ovoga

foto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je pre mnogo godina bio izuzetno popularan, pliš je neko vreme ostajao u senci, a posebno nije uspevao da dođe do komada namenjenih formalnim prilikama. Međutim, u poslednje vreme često viđamo vrlo elegantne haljine od pliša, a sve češće i — plišane blejzere!


Ovaj materijal daje sako vrlo šik izgled i čini da izgleda luksuznije, a svakako i efektnije. Naročito su ovakvi blejzeri popularni tokom sezone novogodišnjih i božićnih praznika jer spajaju na neočekivan način eleganciju i opuštenost, formalnost i udobnost, strogoću i zabavu.

 

 

Uglavnom se plišani sako nosi u spoju s pantalonama, a ako nabavite model sa crnim detaljima, obavezno ga nosite sa crnim pantalonama, idealno nešto širih nogavica, u skladu s trendom koji je dominirao 2021. Međutim, on će sjajno izgledati i ako se kombinuje s kožnim pantalonama skinny modela.

 

 

Ako pak želite da ponese ovaj odevni predmet u nešto ležernijem autfitu, on izgleda fantastično s farmerkama skinny ili ravnog kroja, a uz to obavezno odaberite majicu ili bluzu neutralne boje kako biste dodatn istakli sako.

 


Sve češće blejzere od pliša viđamo s elegantnim haljinama, a najbolje izgledaju slip haljine maksi dužine dodatno naglašene plišanim sakoom.

 

 

makonda-tracker