prepisujemo od najboljih

UVEK KORISTI ISTI TRIK KAKO BI IZDUŽILA FIGURU: Viktorija Bekam godinama nosi isključivo ovakve farmerke

0

Dok se ceo svet tokom pandemije okrenuo trenerkama i helankama, poznata dizajnerka još je odanija teksas pantalonama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam nije poklekla pred trendom skinny džinsa — ona godinama nosi model farmerki za koji modni znalci kažu da od ove godine doživljava veliki povratak!


Bivša "spajsica" i supruga fudbalera Dejvida Bekama uglavnom se u javnosti pojavljuje u modelu koji prati liniju zadnjice i butine, a potom se blago šire i krase ih trapez-nogavice. Zahvaljujući tome, čak i ležerne Viktorijine odevne kombinacije izgledaju vrlo šik i prikladno za neku poslovnu priliku, a ona često koristi još jedan trik: uvek bira modele koji imaju izuzetno dugačke nogavice — toliko da prekrivaju obuću, pa se ne vidi koliko je visoka štikla.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Viktorija je ostala najstrastveniji poznati obožavalac džinsa i tokom pandemije, pa smo je, dok su ostale svetske zvezde obično pozirale u sportskoj odeći, čak i dok je s porodicom bila u karantinu viđali u farmerkama. Štaviše, ne samo tokom epidemije!


Znajte da nikad nisam poklekla i obukla helanke ili trenerku, osim kad sam u teretani — pohvalila se i sama "Poš spajs" pre izvesnog vremena.


 

 

makonda-tracker