kraljevski par SE LATIO POSLA

CRVENO I ROZE? KEJT MIDLTON KAŽE — DA! Vojvotkinja OČARALA Britance zanimljivom jesenjom kombincijom, ali i još nečim

0

Nakon Melanije Tramp i španske kraljice Leticije, i vojvotkinja od Kembridža počela je da nosi komade koji najavljuju jesenju sezonu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton juče nisu izdržali prilici da pokažu svoj talenat u kuhinji i pokažu da su, uprkos svojim titulama, "kao sav normalan svet".


Kraljevski par posetio je londonski Ist End, gde su razgovarali sa članovima ove zajednice o tome kako se nose s pandemijom virusa korona. Kembridžovi su posetili volontere koji su pomagali svojim sugađanima u proteklom periodu, a potom obišli i čuvenu londonsku pekaru Beigel Bake Brick Lane Bakery.
Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, koje od jula nismo videli zajedno, u jednom momentu su se i sami okušali u izradi testa, uprkos svom izvanrednom poslovnom stilu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kako pušu strani mediji, Kejt je ponela svoju staru haljinu marke Beulah London koja košta oko 710 dolara i koju krase bela kragnica, dugi rukavi i upečatljiv cvetni dezen kojim dominira crvena boja.

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da ju je Midltonova kombinovala sa svojom zaštitnom maskom floralnog dezena u roze boji i da je ovaj nesvakidašnji spoj izgledao veoma lepo. U pitanju je, inače, maska koja je nedavno izazvala pravu pomamu među Britankama, a više o tome čitajte OVDE. Vilijamova draga ponela je i nude salonke, a sve vreme je imala širok osmeh, uz koji je konstatovala da je to što se pokazala kao izuzetno vešta s testom samo — početnička sreća. Ona je napravila dovoljno testa za izradu oko 30 peciva teških po stotinak grama, a smatrala je da joj ide sve lošije kako vreme odmiče.

 

 Sačekajte da vidimo krajnji rezultat. Imala sam početničku sreću, sve su lošiji! — izjavila je Kejt.

 

 

makonda-tracker