veličanstveno

Kao da se boginja spustila među smrtnike: 3 haljine Kejt Bekinsejl koje su SINONIM ZA OTMENOST

4

Engleska glumica je u svakoj prilici među najbolje odevenim ženama, pa je na dodeli Britanskih nagrada nezavisnog filma još jednom pokazala da je majstor vrhunske elegancije, a mi smo se setili još dva modela u sličnom stilu kojima je Kejt Bekinsejl ranije očarala svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kejt Bekinsejl (48) često je u medijima zbog svog neverovatnog izgleda na kraju pete decenije i ljubavnog života, što u drugi plan ističe ono čime glumica i te kako može da se ponosi: sjajnu i bogatu karijeru i stil koji će se dugo pamtiti.


Šarmantna Engleskinja radi neumorno, a samo ove godine predstavila je film "Džolt" i seriju "Guilty Party", dok se sprema za predstojeće premijere filmova "Zatvorenikova ćerka" i "El Tonto". Pored toga, ona u svakoj prilici pokazuje da je pravi model za svako modno remek-delo, a bira ih veoma pažljivo i baš kad pomislimo da ne može da prevaziđe svoju pređanju odevnu kombinaciju Kejt nam oduzme dah novom.


Takva je i toaleta koju je Bekinsejlova ponela na dodeli Britanskih nagrada nezavisnog filma, koja je održana u londonskom Old Bilingsgejtu, a koja nas je podsetila na neka slična izdanja zbog koje su je mediji prozvali modnom boginjom.

 

  • Humanitarno gala veče u Monaku

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Prošlog septembra, u jeku prvog talasa pandemije virusa korona, Kejt je bila među prvim slavnim ličnostima koje su prošetale crvenim tepihom i pokazale svetu da ništa ne može da stane na put njihovom stilu. Ona je bila među zvanicama princa Alberta II od Monaka na godišnjoj gala večeri, koja bila posvećena zaštiti životne sredine.


Glumica se pojavila u beloj haljini kuće Georges Chakra Couture, koja je prekrivena svetlucavim ukrasima zlatne boje, a njen najzanimljiviji detalj svakako je "plašt" koji se od levog ramena spušta niz ruku. Toaleta nije pripijena već prati liniju Kejtinog besprekorno izvajanog tela i vrlo je uska pri člancima, a kombinovala ju je s belom zaštitnom maskom identičnog dezena.
Tu su i viseće zlatne minđuše, elegantna punđa i nekoliko puštenih kovdži koje uokviruju lice.


I više nego dovoljno da ceo svet uzdahne!

 

  • Filmske nagrade po izboru kritičara

 

1 / 5 Foto: Hahn Lionel/ABACA Press/Profimedia

 

Prošle godine, Kejt je bila među poznatim damama koje su prisustvovale dodeli Filmskih nagrada po izboru kritičara, koja se tradicionalno uručuje u Kaliforniji.

 

Glumica je i tada birala klasičan stil sa statement komadom inspirian tipičnom predstavom grčkih boginja. Ovog puta prelepa Engleskinja odabrala je krem nijansu puder-roze haljine koja otkriva jedno rame dok je drugo ukrašeno masivnom mašnom s koje pada plašt. Reč je o modelu Džulijen Mekdonald koji je izgledao jo lepše u spoju s prelomljenim loknama i efektnim tankim visećim minđušama.

 

Britanske nagrade nezavisnog filma

 

1 / 11 Foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Kejt je crvenim tepihom prošetala u beloj toaleti koju potpisuje omiljena dizajnerka Kejt Midlton Dženi Pekam, a u pitanju je model maksi dužine koji prati liniju tela i čiji su dugački rukavi poluprovidni i prekriveni kristalima.

 

Poseban detalj je svojevrsni kratak plašt koji počinje na istom ramenu i daje dodatnu dozu glamura, a glumica je bez greške kombinovala ovaj elegantni komad. Uz ovakvu haljinu neizostavna je punđa, a Kejt se opredelila za visoko podignutu kosu i viseće minđuše brenda A Perdifiato. Tu je i crna clutch torbica s mašnom ukrašenom kristalima kuće Jimmy Choo, a posebno interesantan je njen odabir obuće — ona je pred okupljenim foto-reporterima prošetala srebrnim sandalama s potpisom brenda Stuart Weitzman, koje je, sve s visokim štiklama i platformama "podiže" za skoro 15 centimetara!

 

 

makonda-tracker