modiranje

Vraćaju se komadi garderobe iz sedamdesetih—njega morate imati: 3 jednostavna načina kombinovanja braon retro sakoa

0

Moda je nepredvidiva ciklična je i neki trendovi koji su bili IN u prošlosti vraćaju se i tako prilagođavaju novom dobu i podsećaju da će neki davno zaboravljeni komadi ponovo biti u trendu.

foto: Shutterstock/Victoria Chudinova
foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

U poslednje vreme se govori o tome koliko brza industrija mode narušava prirodu i da je na ljudima da ekonomično kupuju i u isto vreme misle o životu na planeti Zemlji. 

 

 

Dešava se da mnogi krive upravo modu, ali ona je ponovo dokazala da kao takva brine o prirodi, jer se neprestano "obnavlja" i zaboravljene komade ponovo izvlači na ulice i tako brine o životu na Zemlji. 

 

Sada na "scenu" se vraćaju sakoi koji su bili popularni sedamdesetih, pa zbog svoje boje i ponekad dizajna skroz su u retro fazonu.

 

Tako da zavirite u ormare svojih roditelja, baka, deka, posetite prodavnice polovne garderobe ili izvucite blejzer koji ste davno nosili:

 

Mi vam donosimo 3 načina na koji ih i kako možete kombinovati:

 

1. Uz svečane komade garderobe - košulja i pantalone plus sandale možete dodati braon široki sako kojem možete zavrnuti rukave i time doneti pravu notu koja je odličan izbor za neki izlazak na ručak sa prijateljicama ili partnerom.

 

2. Ukoliko vam je stalo da vaš autfit u potpunosti bude retro, a treba vam za priliku kao što je posao, a da izgledate polu-sređeno onda ga kombinujte uz braon rolku, iste boje kaiš i tamne teksas pantalone.

 

3. I naravno potpuno street style momenat dobijate ako uz neobavezne komade odeće obučete široki sako koji će vas izdvojiti gde god se nađete. Ovaj autfit izbor je i manekenke Hajli Biber.

 

makonda-tracker