zanimljivo

Jedan komad garderobe uklapa na više načina: Zebrasta bluza koja Leni Kovačević daje tri različita autfita

0

Prelepa pevačica svoje prijatelje i pratioce često iznenađuje svojim objavama na Instagramu kojima na njih prenosi kako svoju lepotu tako i svoj stil

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora. Njena lepota pleni i retko ko ostaje imun na njena javna pojavljivanja.

 

Tako pevačica na svom Instagram profilu deli fotografije iz svog života i tako iznenađuje pratioce svojim izgledom i stilom. 

 

Na njenom zidu našle su se tri različite fotografije na kojima nosi zebrastu bluzu koja je davala potpuno različitu notu u sva tri slučaja. 

 

Na poslednje objavljenoj fotografiji kombinovala ju je uz bele pantalone i crnu bluzu koju je povezala oko struka, a kao još jedan detalj stavila je crne naočare. Kosu je blago izlomila i pusila šiške. 

 

Na drugoj fotografiji slično ju je kombinovala kada su u pitanju pantalone, ali je ovde u prvom planu nakit u vidu prstenja, narukvica i minđuši dok je drugačiji momenat davao cvetni kajsijasti rajf. 

 

I na trećoj kombinaciji ju je uklopila uz crne pantalone i nešto malo nakita zajedno sa bež sandalama sa dva kaišića. Tako da je ovo više neka tamnija verzija kombinovanja ove košulje. 

Kako se vama dopada njen stil?

 

makonda-tracker