jesen sa stilom

Ne ulazite u decembar bez ovoga! Emili Ratajkovski zna najjednostavniji način da SVI pogledi budu uprti u nju

0


Čuvena američka manekenka stigla je na potpisivanje svoje knjige u izdanju koje definitivno spada u najbolja koje smo videli ove jesenje sezone... a tako je jednostavno!

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski ovih dana promoviše knjigu "Moje telo", koje je odnedavno u prodaji u Americi, a ona je i pre objavljivanja skrenula mnogo pažnje javnosti. U pitanju je skup Emilinih eseja koji se bave pitanjima slave i lepote, ali i prećutkivanjem detalja o seksualnom uznemiravanju i seksualizaciji devojčica i mladih devojaka u modnoj industriji.

 

Kako strani mediji opisuju, reč je o delu jedne samosvesne žene koja temeljno analizira eksploataciju ženskog tela i istražuje sopstvenu sliku o samoj sebi.
Emili je ovih dana stavila sve na pauzu i bavi se promocijom ovog naslova, a juče je u Njujorku, u kom živi s porodicom, potpisivala knjigu i ćaskala s obožavaocima u jednoj knjižari. Za ovu priliku, manekenka je birala udobnost, a uspela je da, uz to, iznese i jedan od najefektnijih odevnih stilova koje smo videli ove jeseni!


Emili se odlučila za crnu odevnu kombinaciju, koja ostavlja vrlo snažan utisak zahvaljujući statement komadu ― pink sakou! Ona je uspela da razbije monotoniju na najzabavniji mogući način, a ovaj eksperiment je i te kako uspeo.

 

1 / 5 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ne znamo je li Emili imala na umu trend ružičastih kaputa, koji je obeležio kraj zimske sezone početkom 2021, ali je definitivno blezer u jakoj pink nijansi sjajan način da se skrene pažnja na sebe, naročito u spoju s neutralnom modnom varijantom crne boje. Njen izbor je pao na sako ravnog kroja koji potpisuje modna kuća Valentino, jedna od njenih omiljenih, a reč je o komadu čija cena iznosi vrtoglavih 3.600 dolara! Ovaj model ima lažne džepove, ne naglašava struk, a reveri su tanji i vrlo dugački.


Emili je uz to ponela crne uske pantalone i bluzu zatvorenog okovratnika, koje je kombinovala s visokim čizmama s blok-petom, crnim modelom kuće Paris Texas koje su nazvane Kiki i koštaju 950 dolara. Sve je dodatno začinjeno retro naočarima za sunce blago mačkastog oblika brenda Regard Sombre.


 

 

makonda-tracker