čine čuda za stil

SVI POGLEDI ĆE BITI UPRTI U VAS: Poznate lepotice su odavno zaljubljene u PINK KAPUTE, a evo kako se oni nose

1

Kraljica Leticija juče je oduševila modnu javnost kaputom u boji fuksije, ali daleko od toga da je prva slavna trendseterka koju smo videli u jesenjoj odeći ovako upečatljive boje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih nekoliko sezona, ružičasti kaputi su statement komad uz koji je nemoguće ostati neprimećen i nesumnjivo svaku kombinaciju pretvara u nežnu modnu bajku.


Iako se za jesenju sezonu vezuju zemljani tonovi, pink mantil, kaput ili čak bunda sjajan je način da razbijete monotoniju, skrenete pažnju na sebe i unesete malo boje u sumornu i sivu svakodnevicu tokom kišnih dana.

 


Na prvi pogled ovakva odeća deluje kao nešto što je teško kombinovati, ali to zapravo uopšte nije slučaj — odlično će izgledati i uz jednobojan autfit (crni, beli, sivi... pa čak i ružičasti), a nemojte se stideti da uz ovako upadljivu boju nosite različite printove, teksture, kombinacije...


Štaviše, pink kaput ili mantil omogućava vam da nosite i klasične autfite. Samo zamislite da nosite kamel model i nosite ono što biste nosili uz njega: malu crnu haljinu, trendi žensko odelo ili farmerke s džemperom zanimljivog dezena.

 

Skoro sve je dozvoljeno!

 

Evo kako to rade slavne dame.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker