nešto drugačije

BEZ glavnih aduta u prvom planu, BEZ smelih izreza: Emili Ratajkovski kakvu još niste videli ― I TAKO ŠIK!

0


Američka manekenka i glumica navikla nas je na smele odevne varijante koje zrače seksepilom, ali sada je pokazala da joj one nisu neophodne da privuče poglede svih prisutnih: ume to lepa Emili i ovako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako pitate poznate lepotice šta svaka žena mora da ima u garderoberu za svečane prilike, sudeći po tome koliko njih je to nosilo proteklih dana, najverovatnije biste uglavnom dobili isti odgovor: presimenzionirano odelo!


Model Emili Ratajkovski poslednja je u nizu slavnih devojaka koje su odabrale ovakav stil za neko javno pojavljivanje, a ona je na jedan koktel i konferenciju u Njujorku stigla u sivom modelu. U pitanju je komplet od širokog sakoa s lažnim džepovima i jednostavnim dugmićima i pantalona ravnog kroja, koje je Emili ponela bez košulje ili bluze. Jedino što odvlači pažnju s odela jeste skupocena srebrna ogrlica, a interesantno je to što je manekenka umesto salonki odabrala sandale sa štiklama, i to ― japanke.

1 / 4 Foto: Profimedia


Ovo je prvi put da se Emili Ratajkovski pojavila u javnosti nakon što je optužila pevača Robina Tika, u čijem je spotu za pesmu Blurred Lines stekla svetsku slavu, za seksualni napad. Kako je javio Sunday Times of London, Emili tvrdi da ju je Tik zgrabio otpozadi i dodirivao joj grudi u trenutku kada je skinula gornji deo odeće na snimanju pomenutog spota.

 

 

makonda-tracker