stil poznatih

Ana Bekuta i Viki Miljković odabrale jednobojne crne kombinacije, a ona drugačija: Ceca Ražnatović "razbila" monotoniju

0

Danas su se na Košutnjaku, ispred Grandovog studija pojavile članice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u autfitima gde je dominirala crna nijansa, ali je Ceca napravila presedan i prošarala jednoličnost.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Na današnjem snimanju nove epizode emisije "Zvezde Granda" okupljao se žiri ovog takmičenja, a pored Milija i Đorđa Davida, posebnu pažnju su privuke članice odevene u crno Viki Milljković i Ana Bekuta, ali monotoniju je "razbila" Svetlana Ražnatović

 

 

Iako je i ona dominantno nosila tamnu garderobu, ispod kaputa koji je ima veliki rever, bio ispod kolena i time naglasio njenu fiiguru, ispod njega se videla crvena rolka koja je pored bež cipela donela posebnu dimenziju njenom autfitu. 

 

Njene koleginice Ana i Viki, bile su jednobojno odevene u crne komade, ali ono šta je kod Violete bilo drugačije u odnosu na Bekutu jeste to da je ona imala duboki dekolte, koja svakoj ženi u ovakvoj kombinaciji naglašava dekolte, ali otmeno.

 

Ana sa druge strane nosila crnu jednostavnu haljinu izmad kolena sa tamnim čarapama i ravnim čizmicama koje su dale tinejdžersku notu njenoj kombinaciji. 

 

1 / 9 Foto: Shutterstock

 

Čiji vam se autfit najviše dopada?

 

 

 

 

 

makonda-tracker