predivno

ROMANTIČNO, ŽENSTVENO, NEŽNO! Nikol Kidman u "Armanijevom" remek-delu očarala na dodeli SAG nagrada

0

Iako je crveni tepih zamenila svojim dvorištem, jedna od najboljih glumica današnjice svima je izmamila dah

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska oskarovska sinoć je na dodeli SAG nagrada, odnosno priznanja koja uručuje Udruženje filmskih glumaca, bila među nominovanima za najbolju glavnu žensku ulogu u mini-seriji. Nikol Kidman (53) zaslužila je ovu nominaciju svojom ulogom Grejs Fišer u seriji The Undoing, a iako nije osvojila nagradu definitivno je bila među najbolje odevenim zvezdama!


Zbog pandemije virusa korona, i ova svečanost održana je virtuelnim putem, pa su nas glumci i glumice pozdravili iz svojih dnevnih soba i vrtova, a australijska diva odabrala je svoje zadnje dvorište. Kao i uvek kad prilika to zahteva, Nikol je izgledala stilizovano za desetku, a ovog puta izbor je pao na toaletu Đorđa Armanija iz Armani Privé kolekcije za proleće i leto 2021.

 


Kidmanova je izgledala veličanstveno u dugačkoj i poluprovidnoj haljini, koju krasi efektan vez, i to u obliku cvetova različitih nijansi plave boje, kojem su dodati i kristali. U pitanju je zatvoren model dugačkih rukava koji je rečen u predelu struka, odakle pada blago se šireći i neznatno je plisirana. Ovu romantičnu haljinu, glumica je upotpunila minđušama i prstenom s potpisom Harija Vinstona.

 


S obzirom na dužinu haljine, nismo videli kakvu je obuću Nikol odabrala, a izbor frizure je izvanredan — opredelila se za upečatljivu pletenicu, s nekoliko puštenih talasastih pramenova, dok je šminka umerena i vrlo suptilna.

 

 

makonda-tracker