keri bredšo bi poludela za njom

Šili su je 150 sati, od 164 metra čiste svile: Da li je Nikol Kidman ponela najlepšu haljinu na ovogodišnjem Kanskom festivalu? (ANKETA)

1

Neposredno pre premijere svog novog filma The Killing of a Sacred Deer, Nikol Kidman bila je tema dana u Kanu, i to ne zbog maestralne glume, u koju uopšte ne sumnjamo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

I obožavaoci kultnog Filmskog festivala u Kanu i modni kritičari pričali su samo o jednom: čudesnoj haljini u kojoj se šarmantna Australijanka pojavila na crvenom tepihu.

 

Greška koju nijedna žena ne sme da napravi nikad i nigde: Kendal Džener uništila najzanimljivije kansko izdanje ove godine (FOTO)

 

Reč je o toaleti koju potpisuje kuća Calvin Klein i koja se sastoji od crnog korseta i bogate bele suknje. Međutim, nije trik samo u u ovom efektnom kontrastu i gracioznosti s kojom je Kidmanova ponela ovu haljinu. Naime, reč je o pravom remek-delu savremenog dizajna.

 

foto: Profimedia

Nikol ima veoma prefinjen modni ukus", naglasila je njena stilistkinja Džulija fon Boem.

Ne možemo da se ne složimo, s obzirom na to da je u ovu toaletu utrošeno čak 164 metra svile - a to je bio samo deo njene duge i složene izrade.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani.

 

makonda-tracker