jednostavno & trendi

Nijedan detalj na njoj nije dosadan: Matea Milosavljević ima idealan autfit za šetnju po jesenjem danu

0

Popularna glumica je tokom odmora u Beču pokazala zbog čega spada u najbolje odevene devojke na našoj javnoj sceni

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Matea Milosavljević godinama prati najnovije trendove i sarađuje s poznatim brendovima, a svaka njena fotografija izgleda kao da je istrgnuta iz nekog modnog časopisa ― čak i kada se uslika tokom šetnje!


Upravo je takva i fotografija nastala u Beču, na čuvenoj ulici Mariahilfer, gde je glumica pozirala šarenom pešačkom prelazu.

 

Vaša percepcija je vaša stvarnost. Promenite percepciju, promenite stvarnost ― napisala je Matea.

 

Matea je, dok uživala istražujući ovaj grad, izgledala vrlo trendi u pantalonama od svetlog džinsa koje su u gornjem delu pripijene, dok su nogavice široke i dugačke do članaka.

 

Kombinovala ju je kratkom kožnom jaknom bomber kroja, što je sjajan način da se, u spoju s dubokim farmerkama, u prvi plan istakne vitak struk. Ipak, najinteresantniji deo ove odevne kombinacije su detalji, a Matea ih je birala vrlo pažljivo: tu su pletena beanie kapa narandžaste boje, podignute sokne slične nijanse i upečatljiva krem mini-torba s narandžastocrvenom postavom.

 

 

 

Iako bi jednako lepo izgledale kratke čizme ili duboke cipeke, Matea se, kao pravi turista, odlučila za neobične patike bele za trčanje, od kojih zaljubljenice u modu ne odustaju ni u hladnim mesecima.

 

Kožna jakna u kombinaciji s patikama je klasičan spoj za prelazno vreme kojem je teško odoleti, a najefektnije izgleda ukoliko se odlučite za modele kontrastnih boja.  Tako se postiže vrlo efektan i naizgled nemaran stil za svaki dan, posebno ukoliko je obuća svetlija i dodatno se naglasi uz pomoć torbe svetle nijanse. 

 

U nastavku pogledajte još neke interesantne primere ovakvih odevnih varijanti.

 

 

makonda-tracker