PRAVI IZBOR

Na promociji čuvenog BRENDA pojavila se u glamuroznoj toaleti: Monika Beluči u efektnoj CRNOJ haljini sa štrasom (FOTO)

0

Glumica je bila glavna zvezda dešavanja u Dubaiju, a za njen izgled pobrinuli su se svetski profesionalci.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zavodljiva glumačka diva Monika Beluči gde god da se pojavi ostavlja utisak samouverene, elegantne i prefinjene dame, a protekle večeri bila je zaštitno lice na promociji nove kolekcije čuvenog brenda "Cartier" u Dubaiju.

 

Za ovu svečarsku priliku italijanska lepotica odabrala je crnu, efektnu haljinu sa V izrezom i štrasom koju potpisuje dizajner "Alexandre Vauthier" iz Pariza.

 

Kožna, lakovana torbica i najnoviji modeli nakita luksuznog brenda ovu toaletu načinile su joj glamuroznijom, a Monika ju je iznela kao prava svetska zvezda ― unikatno.

 

 

Belučijeva prethodne dve godine eksperimentiše sa fizurama nakon što je decenijama bila verna dugoj, smeđoj kosi, a nakon što je 2019. godine drastično skratila kosu, danas je možemo videti sa frizurom do ramena za koju je zaslužan prestižni Džon Nolet koji je višestruko nagrađivan širom sveta.

 

Glumičina mlađa naslednica Deva krenula je njenim stopama, te su nedavno radile zajedničku kampanju za brend "Dolce & Gabbana", a fotografije su osvanule na naslovnici  magazina Vogue.

 

Deva Kasel
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker