Velika žurka u Superkvartu

0
Projekat SUPERKVART nastao je sa željom da se oživi i ulepša šoping zona u ulicama Kralja Petra, Uzun Mirkovoj i Zmaja od Noćaja da postane privlačnija kako Beograđanima, tako i turistima koji dolaze u našu prestonicu.

Superkvart odiše specifičnim šarmom čuvenih beogradskih ulica u kojima se nalaze najbolji dizajnerski ateljei, radnje sa najpoznatijim svetskim brendovima, popularni kafei i restorani.

Ovo je lepo lice Beograda koje može da parira šoping zonama evropskih metropola.

Nakon nekoliko uspešnih akcija, za 30.12.2011. planira se velika žurka koja će na pravi način uvesti Beograđane u novogodišnje raspoloženje. Opština Stari grad i kulturni centar ove opštine “Parobrod”, prepoznali su i podržali inicijativu članova Superkvarta. Delovi ulica Uzun Mirkove i Kralja Petra biće zatvoreni za saobraćaj, a program počinje u 20 časova. Glavna bina biće postavljena na raskrsnici Kralja Petra i Uzun Mirkove, a ceo kvart biće ispunjen muzikom i dobrom energijom. Na dva punkta poznati DJ-evi puštaće muziku, a na trećem će se nalaziti bend Studio Alektik koji će zvucima električnih gudačkih instrumenata dodatno zagrejati prednovogodišnju atmosferu. Posetiocima će biti posluženi kuvano vino, rakija i nacionalna hrana.  Očekuju ih i brojna iznenađenja, pokloni, vaučeri sa popustima iz modnih ateljea i ostalih radnji Superkvarta koje će ovom prilikom raditi i tokom noći.

Proverite šta su za vas osmislili Irena Grahovac, Fratelli Rossetti, Distante, Pinko, Quadra, Patrizia Pepe, Suzana Perić, Graffiti, Alta Moda, Euromoda, IT plus, Opačić cipele, Inglot, Metropoliten, Style at home, WannaBE and toy, Metodo Rossano Ferretti, Gaston, Bar Central, Pub Eleven i Elixir juice bar.

 

 

makonda-tracker