predivno

BOHO STIL i usred jeseni! Haljina Hale Beri je komad za kakav MORATE da napravite mesta u svom garderoberu

0


Jedna od najlepših žena sveta prisustvovala je u Los Anđelesu gala večeri pod nazivom "Žene u Holivudu" koju je 27. put tradicionalno organizovao magazin Elle i na kom je nagrađena za svoja dostignuća u filmskoj industriji

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Hale Beri (55) dobila je priznanje ovog časopisa zbog uloge u filmu Bruised, u kom je i igrala i čiju režiju potpisuje. U pitanju je "Netfliksovo" ostvarenje koje prati priču o MMA borkinji koja pokušava da se vrati sportu i da povrati starateljstvo nad sinom (i zbog kog je Hale nedavno dobila tužbu).


Berijeva je istakla za Elle da je razgovarala s 12 režisera dok nije shvatila da je ona savršena osoba za režiju ovog filma. Prilikom uručenja nagrade, Hale je održala govor u kom je priznala da je bilo "j****o teško" i zahvalila se svim ženama, ali i muškarcima, koji su je podržavali.

 

Ne mogu da vam objasnim koliko mi znači to što sam u ovoj prostoriji s vama i što osećam svu našu ženstvenost, koja je tako opipljiva i stvarna. Gledajući vas, i ja sam uspela da sanjam svoje snove... Odvojmo trenutak da se zahvalimo i muškarcima. Svaka dobra žena iza sebe ima dobrog muškarca koji zna da je ona ta koja pokazuje put. Drage dame, pratite i dalje svoju zvezdu i nastavite da isnpirišete žene širom sveta ― rekla je glumica i, odnedavno, režiserka.


Hale je na crveni tepih pred početak ceremonije zakoračila u pratnji svog "dobrog muškarca", a u pitanju je njen partner Van Hant (51), poznati američki muzičar koji nije mogao da odvoji pogled od svoje drage. A kako bi i mogao kada je blistala u jednom od svojih najlepših izdanja do sad!


Hale Beri je za ovu priliku odabrala maksi-haljinu koju krasi veoma smeo izrez, a reč je o modelu brenda Dundas, uglednog norveškog dizajnera Petera Dundasa. Ona je u osnovi crna, a krase je detalji u vidu cvetnog dezena i listića različitih nijansi ljubičaste i ružičaste boje, dok su poseban detalj puf-rukavi i smeo šlic. U pitanju je vrlo udobna toaleta u boho stilu, koji se obično vezuje za letnju sezonu, ali je i te kako prikladan i za jesenje mesece, a haljina u kojoj je Hale očarala sve prisutna je savršen izbor za večernju priliku, dok bi u varijanti s manje dubokim dekolteom bila odlično rešenje i za dnevni izlazak.

 

1 / 8 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia


Glumica je uz to ponela crne sandale s vrlo visokim štiklama i zlatnu torbicu neobičnog oblika, a zlatne nijanse dominirale su i nakitom ― nizom ogrlica različite dužine (inače vrlo popularnim trendom pod nazivom multiogrlice!), širokim narukvicama, visećim minđušama i veoma neobičnim prstenjem. Budući da nema efektnog boho izdanja bez mnoštva nakita, glumica je pustila mašti na volju i postigla sjajan efektat.


Čuvena lepotica podigla je kosu u neurednu punđu i, kao i obično, odlučila se za minimum šminke.

 

 

makonda-tracker