ko bi rekao?!

Jedna žena je zbog nje ostala bez posla: Hale Beri uskoro na sudu jer je ― dala LAŽNO OBEĆANJE

0

Holivudska glumica je tužena od strane jedne MMA borkinje, javljaju američki mediji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako piše Variety, oskarovka Hale Beri zadobila je "udarac" od Ket Zingano, MMA zvezde, nakon što je izbačena iz filma Bruised, i to u vidu tužbe.


Zinganova je navodno propustila važnu UFC borbu kako bi se pojavila u ovom filmu, rediteljskom debiju Hale Beri, da bi potom bila zaboravljena. Ipak, njeno odbijanje da nastupi u oktagonu je imalo posledice: izbačena je i iza UFC-a!
Navodno je Hale Beri rekla Zinganovoj još 2019. godine da je ona savršena za njen film i zamolila je da ostavi svoj raspored "otvoren" kako bi mogla da stane ispred kamera čim počne snimanje. Ket je zato odbila borbu koja bi je ostavila u trci za titulu u UFC-u, što je sankcionisano izbacivanjem iz ove organizacije. Umesto nje, za film je angažovana aktuelna šampionka UFC-a Valentina Ševčenko, a Hale Beri je prekinula svaku komunikaciju s Ket Zingano.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Film Bruised prvi je u kom režiju potpisuje Hale Beri, dok je za scenario bila zadužena Mišel Rosenfarb. Priča prati osramoćenu MMA borkinju Džeki Džastis, koju igra sama Hale i koja se suočava s velikom zvezdom u usponu, a osim tamnopute lepotice u ovom ostvarenju pojavljuju se još Šamije Anderson, Adan Kanto, Šejla Atim, Stiven Mekinli Henderson i Valentina Ševčenko.
 

 

makonda-tracker