nikad ne reci nikad

TRI PROPALA BRAKA I BROJNA RAZOČARANJA: Hale Beri je želela večno da ostane sama, dok nije naišao ON!

2

Sada je srećna u ljubavi, mada to sebi nije priželjkivala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Hale Beri (54) srećno je zaljubljena u četiri godine mlađeg muzičara Vana Hanta (50). Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija nego ikad.


"Imala je brojna loša ljubavna iskustva i jednostavno je u jednom trenutku odsutala od ljubavi. Van Hant ju je naučio kako ponovo da voli nekoga, ali i sebe. On je divan, pažljiv i šarmantan muškarac, a hemija među njima je toliko jaka", govori za Us Weekly jedan od dobrih glumičinih prijatelja.


Slavna 54-godišnjakinja prijateljima se pohvalila kako nekad jednostavno "na prvu" znaš da je osoba ona prava za tebe, a ona je to tek sada iskusila.


Pre nekoliko dana pohvalila se kako zajedno slave Noć veštica, a pre toga da su proveli njen rođendan u Las Vegasu.

 

foto: Profimedia

Hale Beri iza sebe ima tri propala braka. Za Erika Džastisa udala se 1993, a razveli su se četiri godine kasnije. Novu šansu braku dala je 2001. kada se udala za Erika Beneta. I ovoga puta sreća je potrajala samo četiri godine. Poslednji nesrećni brak trajao je tri godine s Oliverom Martinezom od 2013. do 2016. godine.

 

S Oliverom ima sedmogodišnjeg sina, dok iz vanbračne veze s deset godina mlađim kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem ima 12-godišnju ćerku.

 

 

 

makonda-tracker