ona to radi s lakoćom

Sako-haljina + NAKIT, NAKIT, NAKIT: Ana Štajdohar demonstrira kako se nose vodeći trendovi ove godine

0


Uvek nasmejana pevačica Ana Štajdohar poznata je po izuzetnom stilu kojim se izdvaja na sceni, a njena najnovija odevna kombinacija obara s nogu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Štajdohar žena je koja ne zna za jednolično, dosadno i neupečatljivo kada je reč o modi, pa je svaki njen autfit priča sa sebe: i to vrlo sveža, autentična priča koja svedoči i o tome da ona prati najnovije trendove i da ume da odlično da ih kombinuje.


Kao što smo pisali pre nekoliko dana, multiogrlice su osvojile trendseterke, pa im nije odolela ni Ana, koja je ponela nekoliko kratkih i jednu vrlo dugačku, sve manje-više u bakarnim i zlatnim tonovima, a vrlo mudro ih je kombinovala sa zlatnim dugmićima na blejzeru i tankom bakarnom šnalom na kaišu. Tu su i efektne viseće minđuše u ovim tonovima, koje na sjajan način "zaokružuju" priču o nakitu i izgledaju vrlo lepo u spju s pevačicinom svetlom kosom.

 


Odeća je tek šik poslastica: Ana nam je pokazala kako izgleda u sako-haljini, komadu koji proteklih godina postepeno i nezaustavljivo osvaja zaljubljenice u modu. Ona se opredelila za blago predimenzioniran model bele boje koji naglašava ramena i ima lažne džepove, a rešila je da struk dodatno naglasi u pomoć crnog kaiša.

 


Budući da je žena kod koje nema predivljivih rešenja, Ana je uz sve to ponela crvene cipele, i to model s kaišićima oko članka, dok seksepil akcentuje crvenim ružem. Ničeg premalo, ničeg previše ― savršeno za scenu!

 

 

makonda-tracker