jesenje kombinacije

Odeća koju nosi ima jeftiniju, a kvalitetnu alternativu: Autfiti Kendal Džener mogu vam poslužiti kao inspiracija

0

Manekenka i influenserka jedna je od cenjenijih devojaka u modnom svetu, jer je "njena moda" jednostavna, a vrlo upečatljiva. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Kendal Džener jedna je od najuticajnijih žena sveta. Ona je kao i svoje sestare stekla veliki broj pratilaca, ali se modno otrgla od "Kardašijan" stila te tako svojim izdanjima prijatno iznenađuje publiku.

 

Njene kombinaciju se drugačije, svedenije i dosta jednostavne, mada vrlo upečatljive. Ona od jednostavnih komada pravi autfite koji pristaju svakoj žene, koji su praktični i čiji komadi imaju jeftine i kvalitetne alternative. Donosimo vam pet kombinacija Kenadl Džener koje možete iskopirati:

 

1. Za jedan izlazak u šetnju sa prijateljicama izgledajte stilizovano, ali u isto vreme se i utoplite džemperom na tufnice, obucite farmerke i retro crne cipele kao i tamne naočare.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

2. Ako treba napolje da idete dok pada kiša i niske su temperature izaberite crne čizme sa visokim đonom, bomber jaknu kao i tamne farmerke i duks.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

3. Dugi teget kaput sa svetlim detaljima koji je ukombinovan sa tamnim čizmama i sivim farmerkama kao i tamnim naočarima i šalom, će vas utopliti i dati superioran izgled.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

4. Bež kaput je uvek dobar izbor kada dođe hladno vreme te uz njega iskombinujte neku svetlu rolku, tamne pantalone i sportske patike koje daju poseban okvir vašem autfiti. 

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

5. Uz farmerke i bluzu možete kombinovati široki kaput kao i veliku torbu koji će vam potpuno promeni jednostavnu kombinaciju, a ujedno i ugrejati.

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

 

makonda-tracker