kako vam se čini?

Za premijeru filma SPENSER nosila je ― ŠANEL: Kristen Stjuart u haljini koju ledi Dajana NI U SNOVIMA ne bi obukla

0

Američka glumica Kristen Stjuart pojavila se na Londonskom filmskom festivalu ovog četvrtka, prisustvujući tamošnjoj premijeri filma u kom je ostvarila glavnu rolu ― "Spenser".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna lepotica Kristen Stjuart otelotvorila je lik neponovljive ledi Di, u filmu "Spenser", koji princezu opisuje kao izolovanu od članova kraljevske poroidce i, kako se navodi, očajnu da se oslobodi strogih i tradicionalnih pravila.

 

 

Takođe, opisuje njenu blisku vezu sa sinovima Vilijamom i Harijem. Režiju ovog filmskog ostvarenja  potpisuje Pablo Larajn, a predstavlja nam jedan vikend u životu britanske kraljevske kraljevske porodice, tačnije božićne praznike koje su princeza Dajana i princ Čarls proveli u Sandringemu s kraljicom Elizabetom II, a kada je naposletku Di odlučila da se razvede.

 

Kristen Stjuart (31) istakla je da je jako uzbuđena što će britanska publika moći da vidi njenu interepretaciju ledi Di. Film "Spenser" doživeo je prvo predstavljanje prošlog meseca na 78. Filmskom festivalu u Veneciji, a šuška se da njena gluma zavređuje i nominaciju za Oskara!

 

Uzbuđena sam jer smo ovo doneli kući... Došli smo s takvom ljubavlju. Čak i kad bi svi mrzeli film, bilo bi u redu, jer smo zaista sve uložili u njega ― rekla je Stjuart za Rojters.

 

Kristen se, kao i na Mostri, pojavila u Šanelu! Ona je tada blistala u crnom kopmletiću od tvida, koji obožavaju i slavne dame, poput Penelope Kruz, a verujemo da bi se i samoj Dajani dopao.

 

Haute Couture haljina, koju su šili 1034 sata za potrebe filma, takođe s potpisom Šanela, našla se pre par meseci na posteru koji najavljuje film i odmah osvojila srca zaljubljenica u modu...

 

Ipak, priča o tome da Dajana dugo nije nosila Šanel malo kome je poznata. Dajana je imala jako komplikovan odnos s tim brendom i modnom kućom, a problem je bio logo, odnosno ukrštena slova C. Iako to predstavlja ime Koko Šanel (Coco Chanel), Dajana je u tome videla prva slova imena Kamile i Čarlsa. Tek pred kraj života hrabro je krenula da nosi odeću brenda koji ju je toliko boleo u jednom životnom periodu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Kristenina haljina za London i premijeru filma "Spenser" ne liči toliko na standardne Šanel kostime: u pitanju haljina dužine do članka bez rukava, srebrnosive boje, optočena brojnim draguljima različitih nijansi. Ispod struka haljina je poluprovidna, a neobičnu dužinu Stjuartova je birala zato i da se vidi njena obuća: crne sandale.

 

Ne liči nam mnogo verovatnim da bi Dajana nosila ovu haljinu, iako je volela da prkosi modnim pravilima porodice i zabranama. Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker