raj za oči

Za 3 dana ― 5 ROZE MODNIH BAJKI! Kjara Feranji je ove sezone OPSEDNUTA najnežnijom bojom

0

Italijanska influenserka iz dana u dan postavlja trendove i inspiriše, a prošle nedelje je čak nekoliko dana odlučila da učini vedrijim uz pomoć svetloroze komada

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako se za jesenju sezonu obično jezuju zemljani tonovi i boje prirode: zagasite nijanse zelene, narandžaste i braon boje, proteklih sezona se roze na velika vrata uselila u jesenje i zimske trendove. Setimo se samo pomame poznatih devojaka za roze kaputima!


Italijanska blogerka Kjara Feranji rešila je tako da roze ove jeseni dominira njenim garderoberom, pa je samo prošle nedelje čak tri dana zaredom nosila odeću u njenoj vrlo svetloj nijansi.

 

Najpre smo lepu Italijanku videli u odelu intenzivne nijanse roze boje koje čine duži strukirani sako i duboke pantalone širih nogavica, a kombinovala ga je s belom bluzom koju krasi V izrez.

 


Potom nas je oduševila dok je uživala u milanskom suncu u sivim farmerkama, topu jarke nijanse ružičaste i u svetloroze dugačkom blejzeru modne kuće ViCOLO, kojima je dodala roze crossbody tašnicu i ciklama papuče luksuznog brenda Hermes.

 

 

 

Dan kasnije, ona je u Milanu uživala u društvu svoje najbolje drugarice Pardis, a tada je uz svetli džins ponovo obukla pleteni kratak top s bretelama efektne roze boje.

 

 

Mislili ste da ne može bolje? Predstavljamo vam Kjarinu roze kožnu jaknu uz potpuno crni stajling sastavljen od farmerki i provokativnog topa!

 

 

Odmah potom, videli smo je ponovo s roze bojom, ali ovog puta je odlučila da samo ključni aksesoar bude u upečatljivoj ciklama nijansi!

 

 

Ostatak autfita je neutralan i čine ga klasične farmerke, crna kožna jakna i crna majica, pa je tako sav fokus na torbi, što bi, doduše, verovatno bio slučaj i da nije u ovoj boji jer je u pitanju ― skupocena birkinka!

 

 

 

makonda-tracker