JEDNOSTAVNO — SAVRŠENO!

NAJŽENSTVENIJE DO SAD: Kraljica Leticija od Španije u ROZE KAPUT-HALJINI koja bi pomutila razum i Kejt Midlton

1


Španska kraljica ponela je očaravajuću odevnu kombinaciju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton najpoznatija je zaljubljenica u kaput-haljine u svetu trendseterki, ali način na koji je ovaj komad ponela španska kraljica zaslužuje čistu desetku!


Lepa Leticija od Španije retko nosi roze boju, ali svaki put ostavi utisak i oduševi svojim umećem kombinovanja svih njenih nijansi, pa je tako bilo i ovog puta. Ona je na Dan oružanih snaga u društvu svog supruga kralja Felipea VI prisustvovala jednoj vojnoj ceremoniji u božanstvenom izdanju.


Španska kraljica je, naime, ponela strukiranu kaput-haljinu puderaste nijanse roze boje, koju krase lažni džepovi i vrlo efektno dvoredno kopčanje. Njenu figuru dodatno je izdužio V oblik okovratnika, odnosno izduženi reveri, a način na koji je kraljica Leticija kombinovala ovaj komad je jednostavno odraz njenog modnog majstorstva — ponela je nešto tamniju od haljine, ali i dalje svetlu, nijansu roze boje i u slučaju obuće i u slučaju aksesoara.

 

 

Ona je, naime, prošetala u klasičnim salonkama od prevrnute kože sa špic-vrhom koje potpisuje jedna od njenih omiljenih modnih kuća Magrit, a slične nijanse je i mala clutch tašna koju je nosila u ruci. Da sve bude još zabavnije i s više iznenađenja: tu su viseće minđuše s rubinima i smaragdima!

 

 

makonda-tracker