godinama su zajedno

Muškarci zavide njemu, ali i DEVOJKE NJOJ: Ovo je zgodni sportista kom je Milica Mandić rekla DA (FOTO)

0

Devojka koja nam je danas donela mnogo radosti osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama uskoro će imati još jedan povod za slavlje — venčanje s atraktivnim kolegom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sportistkinja Milica Mandić najavila je da će joj borbe na Olimpijskim igrama u Tokiju biti poslednje u karijeri jer želi da se oprosti od tekvondoa, a jedna od stvari koje je čekaju u budućnosti najverovatnije i svadba, budući da je već tri godine verena za tekvondoistu Marka Đuričića.


Naša zlatna olimpijka ne voli previše da priča o svojoj privatnosti, ali jednom prilikom je otkrila da je presrećna u vezi s Markom.

 


Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega — priznala je Milica.


Par je, inače, zajedno već osam godina, a upoznali su se u tekvondo kliubi Galeb, gde su zajedno trenirali. Kako naša sportistkinja kaže, raduje se onome što ih zajedno čeka u budućnosti.

 


Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta — istakla je svojevremeno.

 

 

 

makonda-tracker