kombinujte, igrajte se

ZAMENITE PROŠLOGODIŠNJE TRENDOVE OVIMA: 3 načina da MODOM skrenete pažnju na sebe i budete korak ispred influenserki

0

Po svemu sudeći, krop-top ove letnje sezone neće biti popularan kao ranije, a novi način da privučete pažnju dopašće se i devojkama kojima nije prijatno da pokažu stomak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Iako će nesumnjivo biti zastupljeni, neki od najpopularnijih letnjih trendova prošle godine mogu da se zamene novim i tako učine vaš stil zabavnijim i prilagođenijim vama.


Zamenite skupocenu ogrlicu otkačenim plastičnim, pletenim ili gumenim komadom nakita

 

Kada je reč o nakitu, obično se držimo starih, dobrih i pouzdanih klasika, vrednih i bezvremenskih komada nakita koji se lako uklapaju u svaki stil.

 

 

To je sjajno, ali letnja sezona dopušta poigravanje, eksperimentisanje, pa i to da uradimo nešto što inače ni u ludilu ne bismo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hellocolorfulshopworld


Štaviše, čak je ruska manekenka i muza vodećih svetskih kreatora luksuzne odeće Irina Šajk nedavno ponela šik plastični prsten, a Bela Hadid i Majli Sajrus odavno su očarane ovakvim nakitom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nss G-Club (@nssgclub)


Zato slobodno pazarite neku otkačenu ogrlicu od šarenih perlica ili čak niz pletenih narukvica i začinite svoj stil na zabavan način.

 

Zamenite kombinezon dvodelnim kompletom


Proteklih godina kombinezoni svih dužina i krojeva preplavili su ulice svetskih metropola, a mnogim devojkama su postali prvi izbor umesto haljina kada je reč o oblačenju za svečanosti. Međutim, ako kombinezon jednostavno nije vaš stil i ne osećate se prijatno u jednodelnim komadima, lako možete ispratiti ovaj trend tako što ćete poneti dvodelni set!

 


Kompleti su od ove godine apsolutni hit, naročito nešto komotniji i sastavljeni od bermuda i retro košulja, a bez obzira na to da li ćete se opredeliti za dezenirani ili monohromatski izgledaćete vrlo trendi. Pevačica Sara Jo nedavno je ponela takav bez kompletić, a kombinovala ga je majstorski, što možete pogledati OVDE


Zamenite krop-top predimenzioniranim komadom


Ne želite da pokažete stomak ili se osećate prijatnije kada vam je pokriven taj deo tela? Onda idite u sasvim drugu krajnost — nosite oversized majice i košulje, a ako biste ipak da istaknete svoju figuru dodajte im pojas koji će naglasiti struk i dati vašem ležernom izgledu dašak ženstvenosti.

 


Predimenzionirana odeća je trend koji nikako ne umire jer je vrlo praktičan, kao i svi koje krademo iz muškog ormana, i izgleda vrlo lepo ako se mudro kombinuje. Budući da je tokom letnje sezone ključ u šarenilu, ni slučajno ne birajte boje koje će vas dodatno zatvoriti, već kupite široke majice i košulje u nijansama kajsije, breskve, lavande... Uz to, predimenzionirana bela košulja sa šarenim donjim delom odeće je kombinacija uz koje ne možete da omanete!

 

 

 

 

 

makonda-tracker