ovako nešto niste videli

Neobičan komplet i OTKAČENA frizura: Mlada glumica na crvenom tepihu u jednoj od najzabavnijih kombinacija IKADA

0

Oduševila nas je još kao devojčica u filmu nagrađenom Oskarom, a danas ima 18 godina i stilom je zasenila i mnogo veće zvezde

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada Storm Rid, zvezda serije "Euforija", koju smo upoznali još kao dete u filmu "12 godina ropstva" igra lik Tajle u novom filmu The Suicide Squad, koji je pre nekoliko dana premijerno prikazan u Los Anđelesu.


Ridova se svojim daleko poznatijim kolegama pridružila na crvenom tepihu ovom prilikom, a ako pitate predstavnike medija svojom odevnom kombinacijom uspela je da ih ostavi u svojoj senci! Storm je za ovu priliku odabrala elegantan i pomalo otkačen komplet kakav se očekuje od devojke njenih godina: u pitanju je Pradin dvodelni set sastavljen od kratkog topa bez rukava i duboke maksi suknje. Glumica se odlučila za beli model ukrašen brojnim alkama, a ostala je odana Pradi, pa ovaj brend potpisuje i crne sandale optočene dijamantima.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Utisak je dodatno pojačala zanimljiva frizura — pletenica koja se vukla za njom! Za njenu kosu je bila zadužena poznata frizerka Naivaša, koja je za Teen Vogue otkrila da su ciljale na "otkačeni glamur".


Ideja je bila da crvenom tepihu pristupimo zabavno i dramatično — rekla je ona i dodala da je pletenica bila dugačka skoro četiri metra i da joj je trebalo sat i po da je dotera.

 

 

makonda-tracker