LAKO I EFIKASNO

FIGURA DELUJE VITKIJE, ODIŠE SEKSEPILOM: Severina pokazala modni trik za plažu koji čini da svaka žena izgleda kao model

0

Odmah nakon što je primila vakcinu protiv kovida, hrvatska pevačica uputila se na egzotično putovanje i fanove počastila očaravajućom fotografijom

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina (49) ovih dana uživa u pravom raju na zemlji — Maldivima!


Nakon što je primila i drugu dozu vakcine protiv virusa korona, regionalna muzička zvezda odlučila je da se odmori, a izbor je pao na egzotičnu destinaciju koja je vrlo popularna u svetu slavnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U danima pred nama nesumnjivo će na njenom profilu na Instagramu biti mnogo fotografija koje svedoče o Severininom uživanju, a prva koju je podelila ostavila je snažan utisak.

 


Pevačica je, naime, pozirala na biciklu leđima okrenuta kameri, a za ovu priliku odabrala je model bikinija koji je vrlo popularan proteklih godina. U pitanju je retro kupaći inspirisan stilom pin-up lepotica koji čine vrlo dubok donji deo, savršen ukoliko želite da sakrijete višak u predelu kukova i stomaka, dok je gornji pravo malo remek-delo! Reč je o komadu koji umesto bretela ima raskošne karnere, a vezuje se u efektnu mašnu na leđima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ovaj model dvodelnih kupaćih kostima proteklih godina doživljava veliki comeback kada je reč o modi za plažu, a bio je dominantan od pedesetih do sedamdesetih godina prošlog veka i nosile su ga čuvene dive poput Merilin Monro i Grejs Keli. Izvanredan su izbor bez obzira na to želite li da sakrijete stomačić ili ne jer vizuelno sužavaju figuru i daju joj oblik peščanog sata, odišu ženstvenošću i generalno se u njima osećamo prijatnije.


Severina se opredelila za crvenu boju, u skladu s njenim vatrenim temperamentom i stilom zavodnice, a jednako upečatljivi su slični bikiniji u narandžastim, pink i neonskim nijansama.

 

 

makonda-tracker