tako se to radi!

LEPRŠAVA SUKNJA, BOHO košulja, papuče iz snova trendseterki: Severina u letnjem autfitu savršenon za hedonističke večeri

3

Hrvatska pevačica poznata je po tome što prati najsvežije modne trendove, pa ne čudi što smo na njoj već videli papuče koje su najnovija opsesija influenserki

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa Splićanka Severina ovih dana boravi u rodnom gradu, a poseta Splitu ne može da prođe bez uživanja u čarima po kojima je ovaj jadranski grad poznat!
Popularna pevačica objavila je na svom profilu fotografiju koja je tom prilikom nastala i na kojoj ona sedi na kamenim stepenicama i uživa u piću.


Lepo je sesti na stepenice i posmatrati život ― napisala je Severina u opisu ove fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica je izgledala uobičajeno zanosno u tipičnoj letnjoj odevnoj varijanti, sastavljenoj od duboke maksi-suknje tamne boje, ukrašene floralnim dezenom, i klasične bele košulje koju je vezala isopd grudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severina je, uz to, ponela i papuče koje su proteklih meseci must have na fotografijama svetski poznatih influenserki i poznatih fashionista: model Oran francuske modne kuće Hermes!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elise (@lizzzzzzzou)

 

Reč je o kožnom paru obuće izrađenom u minimalističkom stilu čiji je gornji deo u obliku slova H, a napravio ih je Pjer Hardi još 1997. godine, za kolekciju pod nazivom Year of Africa.

 

 

makonda-tracker