prelepa

Nova frizura + GLAMUR sedamdesetih: Penelope Kruz u BLISTAVOJ haljini koja će očarati ljubiteljke plave

0

Da li ste skoro videli prelepu Penelope Kruz u elegantnijem izdanju? Slavna glumica uslikana je u Rimu na snimanju novog filma i malo je reći da je izgledala prelepo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna španska glumica Penelope Kruz ne pojavljuje se tako često u javnosti poslednjih godina, ali svaki put kada to učini, zablista sjajem prave dive. Ona je viđena na setu novog filma L'Immensita prošlog četvrtka u Rimu, a svaki centimetar na njoj bio je potpuno glamurozan.

 

Supuga Havijera Bardema bila je nasmejana na snimanju filma, a svojim stajlingom potpuno je rekreirala glamurozni stil sedamdesetih. Penelope je nosila haljinu plave boje, potpuno blistavu i sjajnu, sa naramenicama i vrlo suptilnim dekolteom. U pitanju je elegantan model sa dugim, puf rukavima, koji prat liniju tela do struka, a potom se širi i pada do poda, pomalo odajući utisak balske haljine. 

 

Inače, ovaj komad ima tufnice — i to plave i srebrnobele, čime je samo potpomognut efekat sjaja haljine. Začudo, Penelope je viđena u neobičnoj obući uz ovaku haljinu: nosila je japanke!

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

Glumica ima i novu frizuru — bob — što je superpopularna i trendi frizura za koju je odavno ustanovljeno da odlično stoji svim tipovima lica i ženama svih godina. Nema sumnje da i Penelope odlično stoji.

 

Ona svakako važi za trendseterku, a nedavno je otkrila i kakav trik sa kupaćim kostimom čini svaku figuru užom i vizuelno vitkijom. Svoje slobodno vreme provodi sa suprugom, ali i decom, Leom (10) i Lunom (8).

 

Film L'Immensita donosi nam portret jedne porodice sedamdesetih godina prošlog veka, tokom tačke preokreta u italijanskom društvu. Govori o ljubavi Klare i njene dece u Rimu, a o ulozi Penelope u ovom filmu reditelj je rekao da je u pitanju arhetip kome život može da udahte samo umetnički i ljudski pristup sa osećajnošću velike glumice kao što je Penelope Kruz.

 

 

makonda-tracker