(FOTO)

Crveni jednodelni kupaći bez mane — i mala modna caka: Trik Penelope Kruz za plažu koji svaka žena može kopirati

0

Manjak samopouzdanja, zaštita od sunca, sakrivanje stomaka... Caka Penelope Kruz rešava sve ove probleme odjednom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna lepotica Penelope Kruz uživa u Italiji, u svim čarima mesta Fređene. Prepustila se sunčanju, kupanju i odmaranju, a nema sumnje da i u tim prilikama izgleda fenomenalno.

 

Mada je pre nekoliko dana uslikana na plaži, i to u društvu supruga Havijera Bardema i dece Lea i Lune, španska glumica ovog puta ponovo je bila na meti paparaca.

 

Penelope je odabrala jednodelni kupaći kostim italijanske modne kuće Versače u crvenoj boji i sa njihovim prepoznatljivim uzorkom na nešto debljim bretelama. U pitanju je visoko izreza model Greca, a sašiven je od mešavine najlona i elastina.

 

Zanimljivo je da Penelope Kruz ima poseban trik za plažu. Mada ima besprekornu figuru, Penelope je želela ili da prekrije stomak, ili da prekrije donji deo kupaćeg kostima koji ima prilično visok izrez; u svakom slučaju, obukla je kratak šorts za kupanje brenda Nike preko kupaćeg!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fashion.cognition

 

Kasnije ga je zamenila običnim teksas šortsem.

 

 

Ovo svaka žena koja želi da sakrije stomak može uraditi, ili ukoliko vam, prosto, fali samopouzdanja na plaži. Takođe, odlično je rešenje za one koji se štite od sunca!

 

Čak ni proslavljena glumica ne preza od toga sakrije i dizajnirani kupaći kostim radi višeg cilja!

 

 

makonda-tracker